Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sateinen sunnuntai ja funssa

Siellä sataa vettä, olo on aika aneeminen, motivaatio täysin nollissa. Turha ees kuvitella lenkistä tuolla vesisateessa tai viikon viimeisestä salipäiväst, kun nenä vuotaa ja yskittää (sisäinen hurraa huuto). Kävin eilen vastatuulta ja vesisadetta uhmaten 5,8km lenkillä, pyöristäen 6km minkä rakas puhelinkin kertoi mutta kartat on aina karttoja! Ja noita nastoja laittaessa, ei varmasti aina menty ihan asfaltin reunaa, joten oikaisuja on saattanut tulla.

Lenkki oli rehellisesti sanottuna todella kurja, trust me. Oltiin perjantaina käyty salilla ja olin palautunut tosi huonosti varmaankin tämän flunssan takia. Lenkki ei sitten meinaan kulkenut ollenkaan. Jalat oli kuin kaksi sementti porsasta joiden kanssa vaapuin 1h 10min tuolla tuiskeessa. Oikeasti 1h 10min meni tähän lenkkiin ja se kertoo jo tosi paljon missä fiiliksissä on menty. Ikinä ei ole näin paljoa aikaa mennyt taapertamiseen, 45-40min on se maksimi ollut aina. Ojansuun kohdalla meinasin ensimmäisen kerran soittaa kihlatulle, että tuu hakemaan mut pois täältä. Mutta reippaana likkana kuitenkin tuli sitten käveltyä loppuun asti, juoksemisesta ei edes kannattanut haaveilla eikä edes mieli tehnyt. Vastatuuleen kävely silti toi hyvin vastusta ja tänään kyllä on jaloissa tuntunut siltä, että jotain on tehty eilen. Turha itkeä paskasti menneen lenkin perään sen enempää, vaan keskittyä seuraaviin koitoksiin!

Sepäse! Vieläkun tämän muistaisi!
Muuten viikon treenaamiset ja syömiset ovatkin menneet hyvin, kaikesta huolimatta (esim. papan hautajaiset). Kuvittelin, että hautajaiset vaikuttaisivat motivaatiooni jotenkin edes mutta eei suoritin pää pystyssä itselleni asetetut tavoitteet. Paitsi, että en muistanut jokaisen päivän aterioista ottaa kuvaa joten jos kokeiltaisiin ensiviikolla uudestaan ruokapäiväkirjan pitoa? Oletteko sen verran armollisia? 

Ensi viikolla olisi taas treffit vaa´an kanssa, hiukan jännittää onko paino noussut salitreenien takia vai onko se laskenut lisääntyneen liikunnan takia. Itse veikkaisin ensimmäistä, mutta katsellaan sitä sitten lähempänä miten oikein käy! Ensi viikolla alkaa myös uusi kolmi jakoinen treeniohjelma salille, joten senkin puolesta motivaation täyteinen viikko tulossa ellei flunssa taltuta nyt kokonaan sängyn pohjalle.

Ensi viikon treeni aikatalutut näyttävät tältä: 

Maanantai: Lepopäivä 
Tiistai: Kuntosali + lenkki
Keskiviikko: Lenkki
Torstai: Kuntosali + lenkki
Perjantai: Kotijumppa + lenkki
Lauantai: Kuntosali + lenkki
Sunnuntai: Lenkki + (kuntosali)

Miten teidän viikko on sujunut ja miten vietätte sunnuntaita? Suunnitteletteko etukäteen viikon treenit vai menettekö mielenne mukaan?

1 kommentti:

  1. Tuo on hyvä ajatus, tuo kuvat kaikista viikon aterioista.
    Mäpä kokeilen samaa :).
    Itse olen huomannut, että kun suunnittelee liikunnat on vaan niin paljon helpompi pitää kiinni siitä. Se on tavallaan itsensä pettämistä, jos jättääkin menemättä. Ja varsinkin jos on tulossa kipeäksi, on niin vaikea jättää menemättä, kun "on jo luvannut".

    Yleensä mä olen sunnuntaina töissä, mutta tätä vapaasunnuntaita olen juhlistanut leipomalla pullaa ja sämpylöitä. Ehtoinen emäntä katsos :D. Kohta mennään virpomaan.

    Tsemppiä siule alkavaan viikkoon, parantele kunnolla, ettei tule jälkitauteja!

    VastaaPoista

Otan avosylin risuja ja ruusuja vastaan =)