Sivut

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Motivaation täyteinen keskiviikko!

Mä oon treenien kanssa ottanut ison askeleen taaksepäin, koska polvi hajos viime viikon tiistaina ja se on siittä asti oireillut aika voimakkaasti. Joten treenaamiset on keskittynyt yläkroppaan ja käsiin oikeastaan kokonaan. Odotan innolla sitä päivää, kun polvi taas kestää ja pääsee kyykkäämään ja prässään! Mutta siihenkin on vielä aikaa, eka pitää kuntouttaa ja sillain.. Kaikki taas pitää alottaa alusta =/


Ruokavalion kanssa hommat sujuu sitten paremmin, mitä fyysisesti kropan kanssa. Karsin ruokavaliosta nyt kokonaan ne viimeisetkin maidon rippeet ja viljoista säästin vain kauran, joka ei sisällä gluteenia. Joten kroppakin alkaa toimimaan paremmin! Perunaa en olekkaan pariin kuukauteen syönytkään, kun ei sovi ollenkaan vatsalle ja saa olon tosi tuskaiseksi. Kaikkea sitä tajuaakin  kun alkaa miettimään oikein mitä syö! Kaikki ne kivut ja tukalat olot johtuivat siis ruokavaliostani, sillonkun vielä söin huonosti ja epäsäännöllisesti. Nyt siis voisin esitellä nopeasti kaiken mitä en syö:

-sitrushedelmiä (oirehdin, kevyttä allergiaa?)
-maitotuotteita (laktoosittomat käy)
-perunaa (joskus tankkauspäivinä vähän ja kärsin!)
-viljoja (paitsi kauraa)
-sokeria (tankkauspäivinä vaan)
-gluteenia
-valmis marinoituja


Moni kysyy että mitä mä oikein sitten syön, niin suunnittelin ensi viikolle postausta johon kerään jokaiselta päivältä kuvia ruuistani ja selitykset mitä ne sisältävät. Monen korvaan ruokavammaisuuteni kuulostaa todelta hankalalta, mutta itseasiassa ei se nyt kauheen vaikeata voi olla kun kihlattunikin pysyy vammaisuuksissani perässä ja osaa tehdä halutessansa ruokaa mitä mäkin voin syödä! Perinteistä kotiruokaa syön, soveltaen. Tietenkin nää rajottaa hiukan esim. ulkona syömistä tai kylässä. Aika nopeasti kolmen päivän vatsakipujen jälkeen olen oppinut kieltäytymään!


Vaikka kuvista voisi päätellä, että mulla olis motivaation puutetta. Ei ole ollenkaan, ajattelin vain täydentää tätä motivaation täyteistä postausta motivaato kuvilla. Tällä hetkellä mä voisin tuolla kadulla jakaa motivaatiotani muillekkin, koska en itse nyt sitä pääse käyttämään. Kuka tarvitsee motivaatiota? Pistän ykkösluokan postissa tulemaan tarvitseville sitä :D Menkää ulos ja nauttikaa keväästä! Käykää juoksemassa ja lenkillä, prässätkää ja kyykätkää munkin puolesta! Olkaa onnellisia! 

Tässä on ehkä paras motivaatio kuva ikinä! Kroppa sanoo että ei jaksa, mutta henkinen puoli sanoo "vielä kuus, vielä kaks"!

1 kommentti:

  1. Täällä kanssa yksi läskien kanssa taisteleva...
    http://todellisuuttajaunelmia.blogspot.fi

    VastaaPoista

Otan avosylin risuja ja ruusuja vastaan =)