Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Inspirational training #2

Viimeksi otettiin perjantai motivaatiot kuvilla, otetaan torstai motivaatiot videoiden avulla! Tässä sekalainen määrä motivatiota antavia videoita. Nauttikaa ;)

(Oikeastaan tein tämän postauksen itseäni varten, koska huomenna on pappani hautajaiset ovat huomenna juurin siihen aikaan kun mun pitäs olla salilla vääntämässä rautaa. Joten salille mennään hieman myöhemmin ja sinnehän mennään vaikka pää sanois mitä!)

Muuten tämä viikko on oikein hyvin hurahtanut käyntiin ja olen teidän ilokseni kerännyt niitä kuvia syömisistäni, jotta voidaan sitten yhdessä purkaa kokoelmaa sunnuntaina tai lauantaina. Maanantaina ja tiistaina on ollut salipäivä, ja ollaan taas otettu jalat treeneihin mukaan kun polvi on antanut "luvan". Pitkiä lenkkejä ei olla vielä vedetty tai juostu tuolla asfaltilla polven takia, mutta ensi viikolla meinattiin hieman sitäkin kokeilla taas miten lähtee rullaamaan =) Tämä nyt oli tälläinen pika postaus näin saunan ja kävelyn jälkeen, koska oon 41minuuttia jäljessä iltapalastani. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan avosylin risuja ja ruusuja vastaan =)