Sivut

torstai 27. helmikuuta 2014

Mitäs sitä oikein tuli viikonloppuna tehtyä?

Viime viikolla makasin sängyn pohjalla koko viikon vatsataudissa ja viikonloppuna tuli sitten desiftioitua urkalla alkoholia käyttäen.. Eli kyllä mä kans harrastan herkuttelua, vaikka moni saa sen kuvan etten juo tai syö herkkuja ollenkaan. Todellisuudessa olen aikamoinen herkkuperse (mutta nykyään harvemmin). Mutta tässä on kaikki mihin tuli viikonloppuna "sorruttua". Kaloreita en edes lähde katsomaan, määrä muutenkin on niin päätähuimaava.. Onneks kuitenkin viime viikon -1000kcal syöminen, edes hieman oikeutti tähän. Silti hyi hyi. 

2plo päärynä siideriä
0,5plo sitruuna siideriä
2tlk kuivaa Happy Joeta
2plo Breezereitä (niitä vihreitä)
2 Kelkkaa (kirkasta + passoa + appelsiinimehu)
2 Ufo shottia

Kuitenkin urheilin baarista himaan ja puhdistin itseäni vielä kotona, joten tämä kuva kertoo paljon missä fiiliksissä kotona oikein hengailtiin.


Sunnuntaina sitten käytiin kavereiden kanssa parilla ja elokuvassa, plus että krapula verotti hieman vielä herkuttelua. Huh huh!

1 Kelkka
2plo Happy Joeta
1plo Fantaa
Pieni pussillinen sipsejä

Uskokaa kuinka jäätävä morkkis oli tiistaina ja kuinka vaikeata oli palata takaisin sokerittomaan elämään tämän sokeri viikonlopun jälkeen! Mutta siltikin olen sillä linjalla, että kannatti. Itsetuntoni on laihduttamisen aikana kohonnut huomattavasti ja oli oikeasti mukavaa hengailla kavereiden kanssa ja käydä baarissa. Kiitos todella huikeasta viikonlopusta! Kuitenkin kerran tässä vain nuoria ollaan ja pitää elää hetkessä, ei se saa olla liian vakavaa muuten siihen kyllästyy ;) Ei se maailma pyöri niin että kokoajan oltaisiin laihduttamassa ja kohottamassa omaatuntoa. Ottakaa löysin rantein ja nauttikaa jokaisesta hetkestä! Tehkää hommasta hauskaa =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan avosylin risuja ja ruusuja vastaan =)